Om oss

ThroneOfSavannahs er et norsk TICA registrert Savannah oppdrett som holder til i Sveio, der vi har et vakkert landlig miljø. 

Oppdrettet ble startet av

Annelin Kallevik og Simon Støle.

HISTORIE

Vi er et samboerpar på 24 og 28 år som holder til i Sveio.

Vi har over lang tid studert denne rasen og valgte å starte

eget oppdrett tidlig år 2017. Vi startet med å besøke ulike

oppdrettere og importerte deretter 4 katter. To fra England

og to fra Skottland. Ettersom vi gjør alt for at kattene skal trives

og få et bra katteliv hos oss, valgte vi å pusse opp og innrede under-etasjen

for kattene våre. Her har de store rom med klorestativer, leker, soveplass og mer. Vi jobber virkelig for at kattene skal ha det bra hos oss og vi vil fortsette med å gjøre hjemmet deres enda bedre! Det viktigste for oss er at kattene har det bra.

Alt startet med at vi oppdaget denne rasen via internett og ble bare mer og mer fasinert av Savannah katter. Desto mer vi undersøkte om denne rasen, desto mer ble vi forelsket i ideen om å skaffe oss en. Vi har derfor over lang tid fulgt utviklingen på rasen Savannah med et ønske og håp om å kunne importere denne selv og deretter drive med Savannah oppdrett. 

Vi legger av mye tid, kjærlighet og omsorg på kattene våre. De blir svært godt ivaretatt og vi passer på at de vokser opp på en sunn og fornuftig måte, og ikke minst i et godt miljø.

20170517_135050.jpg

KATTERI

Vi har brukt mye tid og penger på oppussing og renovering av kjeller for kattene våre. Vi har et stort inneområde/lekeområde og hver enkelt katt har et eget rom som følger størrelsekravet til mattilsynet. Vi holder på med drenering rundt kjeller for å få satt opp uteområde slik at hver enkelt katt har tilgang til dette gjennom hele døgnet. De har alle tilgang til klorestativer og leker. Vi vil sørge for at katteri vil følge TICA og mattilsynet sine regler om hvordan kattene skal ha det når de blir avlet på. Vi håper på å få gjort oss ferdig med dette i løpet av 2018.

 

Vi sørger for at oppholdssted, soveplass, skåler og toaletter er rene til en hver tid. Vi sørger for at de alltid har friskt vann og riktig fór og at hver katt har en komfortabel soveplass. De er godt omringet av leker og klorestativer. Hver enkelt katt blir også daglig sosialisert med, leket med og koset med, inkl. sjekket. Kattene våre tilbringer mye tid sammen med hunden Nikita, som er en blanding av cocker spaniel/dverg pincher/lundehund. De tilbringer også mye tid sammen med barn. Vi sørger for at de blir godt sosialiserte og får nok av oppmerksomhet, lek og at de får holde seg aktiv.

Alle våre avlskatter blir vaksinert årlig, behandlet med ormekur, sjekket jevnlig hos veterinær, er fullt forsikret og blir alltid gitt fór av høy kvalitet.

Vi selger bare SBT kattunger, noe som betyr at de er tre generasjoner av Savannah x Savannah i stamtavlen. Vi vil i vårt oppdrett spesialisere oss på senere generasjoner av Savannah, og målet vårt er å avle opp sunne, friske og glade kattunger med fin holdning og godt gemytt og ikke minst kattunger med god kvalitet som i utseendet er så nært som mulig den afrikanske servalen og i samsvar med TICA-standarder. Å gi gode personligheter til hver eneste kattunge er også svært viktig for å være sikker på at de passer perfekt til hjemmet ditt. Alle kattunger hos oss blir godt sosialiserte, leket med og sjekket daglig og tilbringer mye tid med andre dyr og barn. Vi sørger alltid for at under den viktigste sosialiserings perioden av kattungens liv (mellom uke 2 og uke 7) at de blir godt sosialisert med og koset med. Slik sørger vi for at kattungene vil få et fint gemytt og bli sosiale og trofaste kjæledyr.

 

Alle våre katter og deres kattunger er registrert hos TICA.

Det er viktig for oss at vi følger alle krav og standarder på hvordan kattene skal ha det når de blir avlet på. Vi gjør vårt ytterste for å være en god representant for kattemiljøet gjennom sunt og godt oppdrett.​

Savannah katt cat kitten kattunge thronofsvs throne of savannahs norway norge oppdretter breeder sbt tica registrert registered