top of page

RESERVERING, PRISER OG FRAKT

For en huskatt/kjæledyr (Kastrert/sterilisert) er prisene fra 16.000NOK

For en katt som skal brukes til avl er prisene fra 32.000NOK

Depositum 5000NOK (blir trekt fra kjøpesum)

Vi pris-setter hver katt individuelt.

Reservasjoner og depositum

Vi reserverer ikke uten depositum.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot reservasjoner eller depositum før etter at et kull er født. Hvis du er interessert i å bli varslet når kattunger er født, kan du abonnere på våre nyhetsbrev nederst på siden. Vi har ikke venteliste på ufødte kattunger.

 

Når du finner en kattunge du ønsker, må vi motta et ikke-refunderbart depositum på 5000NOK innen 7dager etter godkjenning av kjøpskontrakt for å reservere kattungen for deg.

Hvis du ønsker å reservere katt hos oss vil vi først være sikre på at du vil være en god katte eier, du vil motta en kjøpskontrakt som må godkjennes og deretter vil vi be om et depositum på den katten du ønsker å kjøpe. Hvis noe uforutsett skulle skje slik at katten dessverre ikke kan leveres, vil vi tilbake betale depositumet (med mindre kjøper ønsker å overføre dette til en annen katt). Dette gjelder også om det skulle være komplikasjoner med kattens helse. Depositumet blir IKKE tilbakebetalt dersom kjøper trekker seg fra avtalen. Grunnen til at vi tar depositum, er for at vi skal ha en forsikring om at katten faktisk er reservert, og blir hentet. Eller så kan vi risikere å si nei til flere, og sitte igjen med katten likevel.

Kjøper og selger vil avtale henting/levering av katten rundt 14-16 ukers alder eller senere om det er gjort en avtale på tidspunktet for reservasjonen for å holde katten en stund lenger, og hele saldoen skal gis dagen ved henting/levering eller tidligere. 

 

Hvis vi ikke har fått kontakt med deg og vi ikke har mottatt svar via e-post eller telefon, vil vi legge katten ut for salg igjen etter 14 dager, og depositum blir IKKE tilbakebetalt.

En kattunge fra oss er både planlagt og svært etterlengtet. Hos oss er det første-mann-til-mølla prinsippet som gjelder, men vi har retten til å velge hvem som kan kjøpe en katt/kattunge fra oss uten å måtte forklare. Kattene er en del av familien vår. Derfor er vi veldig nøye med de hjemmene vi velger når det er tid for de å flytte fra oss. Vi ønsker selvfølgelig det beste for katten og leter etter de som kan tilby et flott hjem og gi dem et fantastisk katteliv.

Henting/Frakt av katt/kattunge

Vi anbefaler at du selv kommer og henter den nye katten din.

Vi vil alltid stå til disposisjon og hjelper deg gjerne med reise, opphold og mer.

  1. Katten kan hentes hos oss på Karmøy.

  2. Vi leverer i Haugesund, Karmøy eller på flyplassen uten ekstra kostnader.

  3. Vi kan levere katten dersom reisen er maks 3 timers kjøretur unna. Ved noen tilfeller drar vi ut på lengre turer å leverer katten. Kjøper dekker alle utgifter som følger reisen.

Betalingsmetoder:

 Bankoverføring

 VIPPS

 Kontanter

bottom of page