Reserver/Depositum

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot reservasjoner eller depositum før etter at et kull er født. Hvis du er interessert i å bli varslet når kattunger er født, kan du abonnere på våre nyhetsbrev nederst på siden. Vi har ikke venteliste på ufødte kattunger.

 

Når et kull er kommet til verden, blir de lagt ut for salg når de er rundt 3 -4uker gamle og det er da første-mann-til-mølla prinsippet som gjelder. Når du finner en kattunge du ønsker, må vi motta et ikke-refunderbart depositum på 5000,- kr innen 7 dager etter signering av kjøpskontrakt for å reservere denne kattungen for deg.

Vis du ønsker å reservere kattunge hos oss vil vi først være sikre på at du blir en god katte eier, du vil motta en kjøpskontrakt som må signeres av begge parter og deretter vil vi be om et depositum på den kattungen du ønsker å kjøpe. Hvis noe uforutsett skulle skje slik at katten dessverre ikke kan leveres, vil vi tilbake betale depositumet (med mindre kjøper ønsker å overføre det til en annen katt). Dette gjelder også om det skulle være komplikasjoner med kattens helse. Depositumet blir IKKE tilbakebetalt dersom kjøper trekker seg fra avtalen. Grunnen til at vi tar depositum, er for at vi skal ha en forsikring om at katten faktisk er reservert, og blir hentet. Eller så kan vi risikere å si nei til flere, og sitte igjen med katten likevel.

 

Depositum vil bli trekt fra prisen på kattungen.

Kjøper og selger vil avtale henting/levering av katten rundt 14-16 ukers alder eller senere om det er gjort en avtale på tidspunktet for reservasjonen for å holde kattungen en stund lenger, og hele saldoen skal gis dagen ved henting/levering eller tidligere. 

 

Hvis vi ikke har fått kontakt med deg og vi ikke har mottatt svar via e-post eller telefon, vil vi legge kattungen ut for salg igjen etter 14 dager, og depositum blir IKKE tilbakebetalt.

Kjøper vil få oppdateringer underveis på den katten som er reservert. Vi oppdaterer med bilder, videoer og informasjon etter veterinær besøk. Slik kan kjøper føle seg trygg og få følge deres nye familie medlem frem til henting/levering.

En kattunge fra oss er både planlagt og svært etterlengtet. Hos oss er det første-mann-til-mølla prinsippet som gjelder, men vi har retten til å velge hvem som kan kjøpe en katt/kattunge fra oss uten å måtte forklare. Kattungene er en del av vår familie. Derfor er vi veldig nøye med de hjemmene vi velger når det er tid for de små å flytte fra oss. Vi ønsker selvfølgelig det beste for katten og leter etter de som kan tilby et flott hjem og gi dem et fantastisk katteliv.

Depositum: 5000NOK