top of page

OM OSS

DSC_0487.jpg

ThroneOfSavannahs er et norsk TICA registrert Savannah oppdrett som holder til på Karmøy.

HISTORIE

20170517_135050.jpg

Alt startet med at vi oppdaget denne rasen via internett og ble bare mer og mer fascinert av Savannah katter. Desto mer vi undersøkte om denne rasen, desto mer ble vi forelsket i ideen om å skaffe oss en. Vi har derfor over lang tid fulgt utviklingen på rasen Savannah med et ønske og håp om å kunne importere denne selv og drive med Savannah oppdrett.

Tidlig år 2017 bestemte vi oss for å importere og starte vårt eget oppdrett. Vi besøkte ulike oppdrettere og importerte 4 katter, to fra England og to fra Skottland. Tidlig år 2018 kjøpte vi hus som holdt landlig til i Sveio. Her valgte vi å pusse opp og innrede hele under-etasjen for kattene våre. I 2021 flyttet vi til Karmøy. Her har de egne rom med klatremuligheter, soveplasser, og snart tilgang til egne utegårder.

 

Vi gjør så godt vi kan for at kattene skal ha det bra hos oss og vi vil fortsette med å gjøre hjemmet deres enda bedre! Det viktigste for oss er at kattene har det bra og trives.

Vi legger av mye tid, kjærlighet og omsorg på kattene våre. De blir svært godt ivaretatt og vi passer på at de vokser opp på en sunn og fornuftig måte, og ikke minst i et godt miljø.

KATTERI

Vi har brukt mye tid og penger på å få laget oppholdsrom for kattene våre. De har et eget inneområde/lekeområde og flere rom med mulighet for privatliv. Vi holder på med planlegging av uteområde slik at kattene har mulighet til å gå ut hele døgnet. De har alle klatremuligheter og leker. 

 

Vi sørger for at oppholdssted, soveplass, skåler og toaletter er rene til en hver tid. Vi sørger for at de alltid har friskt vann og riktig fór og at hver katt har en komfortabel soveplass. Hver enkelt katt blir også daglig sosialisert med, leket med og koset med.

Alle våre avlskatter blir vaksinert årlig, behandlet med ormekur, sjekket jevnlig hos veterinær, er fullt forsikret og blir alltid gitt fór av høy kvalitet.

Vi selger bare SBT kattunger, noe som betyr at de er tre generasjoner av Savannah x Savannah i stamtavlen. Vi vil i vårt oppdrett spesialisere oss på senere generasjoner av Savannah, og målet vårt er å avle opp sunne, friske og glade kattunger med fin holdning og godt gemytt og ikke minst kattunger med god kvalitet som i utseendet er så nært som mulig den afrikanske servalen og i samsvar med TICA-standarder. Vi sørger alltid for at under den viktigste sosialiserings perioden av kattungens liv (mellom uke 2 og uke 7) at de blir godt sosialisert med og koset med. Slik sørger vi for at kattungene vil få et fint gemytt og bli sosiale og trofaste kjæledyr.

 

Alle våre katter og deres kattunger er registrert hos TICA.

Det er viktig for oss at vi følger alle krav og standarder på hvordan kattene skal ha det når de blir avlet på. Vi gjør vårt ytterste for å være en god representant for kattemiljøet gjennom sunt og godt oppdrett.​

Savannah katt cat kitten kattunge thronofsvs throne of savannahs norway norge oppdretter breeder sbt tica registrert registered
bottom of page