top of page

OM OSS

DSC_0487.jpg

ThroneOfSavannahs er et norsk TICA registrert Savannah oppdrett som holder til på Karmøy.

HISTORIE

20170517_135050.jpg

Alt startet med at vi oppdaget denne rasen via internett og ble bare mer og mer fascinert av Savannah katter. Desto mer vi undersøkte om denne rasen, desto mer ble vi forelsket i ideen om å skaffe oss en. Vi har derfor over lang tid fulgt utviklingen på rasen Savannah med et ønske og håp om å kunne importere denne selv og drive med Savannah oppdrett.

Tidlig år 2017 bestemte vi oss for å importere og starte vårt eget oppdrett. Vi besøkte ulike oppdrettere og importerte 4 katter, to fra England og to fra Skottland. Tidlig år 2018 kjøpte vi hus som holdt landlig til i Sveio. Her valgte vi å pusse opp og innrede hele under-etasjen for kattene våre. I 2021 flyttet vi til Karmøy. Her har de egne rom med klatremuligheter, soveplasser, og snart tilgang til egne utegårder.

 

Vi gjør så godt vi kan for at kattene skal ha det bra hos oss og vi vil fortsette med å gjøre hjemmet deres enda bedre! Det viktigste for oss er at kattene har det bra og trives.

Vi legger av mye tid, kjærlighet og omsorg på kattene våre. De blir svært godt ivaretatt og vi passer på at de vokser opp på en sunn og fornuftig måte, og ikke minst i et godt miljø.

Savannah katt cat kitten kattunge thronofsvs throne of savannahs norway norge oppdretter breeder sbt tica registrert registered
bottom of page